Dintotdeauna mi-a plăcut să scriu și cred că de aceea debutul meu în marketing a fost în calitate de copywriter. Am scris texte și campanii pentru zeci de companii și acum, chiar dacă am o echipă care mă ajută cu asta, continui să scriu de fiecare dată când am ocazia (și timpul necesar).

Deși sunt de părere că întotdeauna mai este ceva de învățat, oricât de expert ai fi, iar domeniul marketing-ului online mi-a confirmat acest lucru (fiind schimbări lunare), a sosit momentul să te invit la un curs interactiv pe care îl voi susține integral: „Ready… Set… Write! Become a better copywriter”, pe 27-28 septembrie, la București.

Așa cum ți-ai dat seama din titlu, cursul este, în primul rând, pentru copywriteri, dar nu este exclusă participarea oricărei persoane care lucrează în domeniul comunicării.

De ce spun asta?

Am conceput acest curs pe două principii: practică și gândire strategică. Practică, pentru că sunt de părere că orice copywriter (sau marketer) poate deveni mai bun lucrând – pe cât mai multe și diverse proiecte, dar și având capacitatea de a concepe nu doar reclame, ci și campanii integrate de marketing.

Chiar dacă cititul m-a ajutat foarte mult, nu am ajuns să scriu reclame de succes doar citind. Să lucrez în cadrul unor campanii, din nou, m-a ajutat foarte mult, nu am ajuns să concep campanii de succes doar lucrând punctual, ci având o perspectivă de ansamblu – o perspectivă strategică.

De aceea, îmi doresc ca participanții la acest curs nu doar să învețe cum să scrie texte de reclame persuasive, ci și cum să conceapă campanii de marketing de succes.

Înscrierile la „Ready… Set… Write! Become a better copywriter!” se fac până pe 26 septembrie, însă până pe 20 septembrie se aplică reducerea de early birds. Află mai multe despre acest curs și cum te poți înscrie pe site-ul Romanian Copywriter.

Cursul este organizat de Accendo Training.