În urmă cu puțin timp am lansat înscrierile pentru un nou curs, care va avea loc pe 20-21 februarie, la București. Tema centrală a cursului este cea mai mare pasiune a mea, anume scrisul, iar cuvântul cheie al cursului este, probabil, cuvântul meu preferat, și anume: creativitate.

Ai ghicit! Tema cursului este: creative writing.

Acum câțiva ani, am participat la o serie de cursuri de creative writing, susținute de profesori universitari și scriitori, pe durata mai multor luni de zile. Acum mulți ani, am participat la cercuri de literatură, dar am și organizat astfel de întâlniri și cenacluri literare împreună cu alți tineri pasionați de scris.

Acum și mai mulți ani, făceam parte din echipa de redacție a primei reviste de literatură din Școala Generală, unde publicam în mod frecvent texte proprii precum poezii, eseuri sau editoriale.

Acum foarte mulți ani, scriam primele mele romane, povești și poezii, în timp ce alți copii de aceeași vârstă se fereau de scris și citit cât puteau de mult.

Acum mă amuz și mă emoționez deopotrivă când îmi recitesc „operele” de odinioară, însă mă minunez uneori de cât de profunde sunt anumite creații de atunci și cât de mult m-a ajutat faptul că am practicat scrisul creativ de când eram copil.

De atunci și până astăzi, scrisul a rămas pasiunea mea cea mai veche și cea mai mare. De aceea, am pus cap-la-cap toate practicile și abilitățile pe care le-am dobândit de-a lungul timpului într-un curs practic de două zile, care va avea loc în februarie la București și va fi organizat de Creative Business Management.

Spre deosebire de cursul de copywriting, unde totul trebuie făcut conform unui plan și scrisul este practicat în scop profesional, la cursul de creative writing urmărim latura emoțională a autorului și vorbim despre practicarea scrisului neconvențional, în scop personal.

Vreau să dedic cursul de creative writing tuturor pasionaților de scris care practică această activitate ca pe un sport, în scop personal, fără să urmărească vânzări, vizibilitate sau lead-uri. 

Am creat acest curs special pentru a echilibra profesionalul cu personalul.