Sunt deschis la propuneri de colaborare și răspund cu mare plăcere la întrebările sau solicitările tale. Am creat această pagină pentru a-ți prezenta cele două modalități prin care putem colabora:

#1 Content Writing și Copywriting

Ariile mele principale de expertiză profesională sunt copywriting și content writing. Alături de o parte din echipa Romanian Copywriter, prestăm servicii de scriere de conținut: website-uri, blog-uri, newslettere, social media, bannere pentru campanii, scrisori de vânzare, mape de prezentare, flyere, broșuri etc.

Dacă ai un proiect interesant și ai nevoie de ajutor pe partea de conținut, scrie-mi și putem discuta despre o posibilă colaborare.

Dacă ai nevoie de suport în strategia de conținut abordată în cadrul firmei sau organizației din care faci parte, sau pur și simplu dacă dorești consultanță și feedback pe materialele pe care le scrii, dă-mi de veste și te voi ajuta.

#2 Training și prezentări

Susțin training-uri și prezentări de mai bine de 8 ani, atât pentru mediul ONG cât și pentru companii, open sau in-house.

Temele pe care le-am cuprins cel mai mult în training-urile și prezentările mele sunt: publicitate, marketing online, content marketing, blogging, email marketing și copywriting. 

Pentru a vedea toate evenimentele la care voi participa în viitorul apropiat, vezi agenda mea și click pe evenimentul dorit pentru detalii.