Sunt deschis la propuneri de colaborare și răspund cu mare plăcere la întrebările sau solicitările tale. Am creat această pagină pentru a-ți prezenta cele două modalități prin care putem colabora:

#1 Content Marketing și Copywriting

Ariile mele principale de experiență profesională sunt copywriting și content writing. Alături de echipa Romanian Copywriter, prestăm servicii de scriere de conținut, strategii de conținut și creație pentru campanii și materiale de vânzare.

Dacă ai un proiect interesant și ai nevoie de ajutor pe partea de conținut, scrie-mi și putem discuta despre o posibilă colaborare.

Dacă ai nevoie de suport în strategia de conținut abordată în cadrul firmei sau organizației din care faci parte, sau pur și simplu dacă dorești consultanță și feedback pe materialele pe care le scrii, dă-mi de veste și te voi ajuta.

#2 Training și prezentări

Susțin training-uri și prezentări de mai bine de 10 ani, atât pentru mediul ONG cât și pentru companii, open sau in-house.

Temele pe care le-am cuprins cel mai mult în training-urile și prezentările mele sunt: publicitate, marketing online, content marketing, blogging, email marketing și copywriting.