Au trecut deja aproape 2 ani de când organizez cu colegii de la Cabinetul de Business seria de cursuri Laboratorul de Online și mă bucur să te anunț că am ajuns la a VIII-a ediție! De fiecare dată, în urma acestor cursuri, am obținut un feedback foarte bun de la participanți, iar la ultimele ediții prezența a fost peste așteptările noastre.

De data aceasta, ediția următoare va avea loc la Hotel Univers T, în Cluj Napoca, pe 13-14 septembrie.

De ce recomand acest curs?

Există mai multe cursuri de marketing online pe piața din România și, lucrând în domeniu, cunosc fie persoanele care le susțin, fie curricula și metodele pe care le folosesc. Calitatea fiecărui curs este dat de pregătirea trainerilor și modul cum își prezintă temele alese.

De aceea, trebuie să menționez de ce e diferit cursul nostru și îl recomand oricărui începător sau specialist în marketing care dorește să obțină performanțe mai mari la nivel online.

În urma cursului, participanții vor pleca la drum cu bazele unui plan de marketing online realizat pe propriile lor laptop-uri, direct pentru companiile la care lucrează. Așadar, nu vom lucra pe studii de caz pregătite de noi, ci direct pe companiile participanților.

Planul de marketing online la care vom lucra pe parcursul celor două zile va fi împărțit pe următoarele metode: conținut și blogging, SEO, Google AdWords și Facebook.

Nu vreau să dau mai multe amănunte, decât să te anunț că înscrierile se fac pe site-ul evenimentului până pe 10 septembrie: laborator.cabinetuldebusiness.ro.

Am și un mic cadou pentru tine: dacă ești cititor Romanian Copywriter, în acest articol vei găsi un cod promoțional care îți oferă 25% reducere la înscriere la curs.

Te aștept la Cluj!