După o scurtă absență, sunt nerăbdător să revin anul acesta la ediția aniversară Webstock, pe 5 octombrie la București.

Acest eveniment împlinește 10 ani, ceea ce, în opinia mea, înseamnă mai mult decât organizarea unei conferințe cu tradiție în România. 

Webstock este mai mult decât o conferință, este o comunitate bine închegată, formată din oameni conectați prin puterea online-ului românesc. Bloggeri, vloggeri, influenceri, pasionați de online, oameni de comunicare și speakeri renumiți care au crescut cu ajutorul internetului se întâlnesc an de an la Webstock. Însă, această întâlnire este pur și simplu o reuniune acestei comunități de oameni care, zi de zi, lucrează împreună și se susțin reciproc, fiind uniți de o viziune comună: dezvoltarea mediului online românesc.

Asta înseamnă, de fapt, Webstock: ocazia de a revedea, offline, persoanele pe care le vezi oricum, aproape zilnic, în online. Înseamnă plăcerea de a întâlni, față în față, persoana pe care o urmărești pe Facebook, pe blog, pe email. Pentru mulți dintre noi, este un prilej de a forma noi colaborări și chiar și de a învăța de la cei veterani în domeniu, precum Cabral, Mickey Hash, Vali Petcu, Cristina Bazavan, Cristian China Birta și mulți alții.

Conferință și… socializare în toată splendoarea ei

În fiecare an, conferința Webstock a adus în fața publicului speakeri care au dezvoltat proiecte de succes cu ajutorul online-ului, care au schimbat vieți, au crescut comunități și au adus, prin puterea cuvântului sau a imaginii, noi vise și speranțe în rândul utilizatorilor de internet români.

Dacă în anii trecuți am avut parte de povești emoționante, povești care m-au încurajat să continui pe drumul ce l-am început și exemple personale ale unor oameni care și-au depășit chiar și cele mai dificile obstacole, anul acesta abia aștept să descopăr ce au pregătit organizatorii.

Premii, premii, premii 

Pentru că în fiecare an, la Webstock se promovează și se apreciază cele mai creative și inedite proiecte și campanii online realizate în România, sunt curios să aflu anul acesta cine sunt câștigătorii. 

În fiecare an, am aflat despre proiecte frumoase din domenii precum Publishing, Best use of Photography, Aplicații Mobile, Podcasturi, Vloguri și campanii sociale care au avut un mare impact. 

Toate acestea în cadrul galei Webstock Awards.

Revin cu mai multe impresii după eveniment! Abia aștept noua ediție Webstock 10 ani!