Sunt deschis la propuneri de colaborare și răspund cu mare plăcere la întrebările sau solicitările tale. Am creat această pagină pentru a-ți prezenta cele patru modalități prin care putem colabora:

#1 Content Writing și Copywriting

Ariile mele principale de expertiză profesională sunt copywriting și content marketing. Alături de o parte din echipa Romanian Copywriter, livrăm servicii de scriere de conținut: website-uri, blog-uri, newslettere, social media, bannere pentru campanii, scrisori de vânzare, mape de prezentare, flyere, broșuri etc.

Dacă ai un proiect interesant și ai nevoie de ajutor pe partea de conținut, scrie-mi și putem discuta despre o posibilă colaborare.

Dacă ai nevoie de suport în strategia de conținut abordată în cadrul firmei sau organizației din care faci parte, sau pur și simplu dacă dorești consultanță și feedback pe materialele pe care le scrii, dă-mi de veste și te voi ajuta.

#2 Servicii de Email Marketing

În cadrul agenției The Pharmacy, sunt responsabil de tot ceea ce înseamnă strategie și implementare a campaniilor de Email Marketing.

Dacă ai nevoie de astfel de servicii, vizitează site-ul The Pharmacy și contactează-ne folosind datele afișate pe site.

#3 Training și prezentări

Susțin training-uri și prezentări de mai bine de 8 ani, atât pentru mediul ONG cât și pentru companii.

Temele pe care le-am cuprins cel mai mult în training-urile și prezentările mele sunt: publicitate, marketing offline și online, content marketing, blogging și copywriting. 

În prezent, susțin constant cursuri pe trei tematici: email marketing, în cadrul seriei de cursuri Laboratorul de Online și copywriting și content marketing, organizat de Creative Business Management.